Ifølge Net Applications, der følger webtrafikken tæt, står iOS nu for over 60% af trafikken. Android oplever også god vækst, men er stadig utroligt langt bagefter Apples styresystem. De resterende er tort set ikke værd at tale om.

Det interessante er ikke så meget de absolutte tal, som der nok er noget usikkerhed omkring, men den trend som grafen viser. Den er til gengæld meget tydelig: iOS dominerer totalt markedet for håndholdte enheder (tablets og telefoner), og intet ser ud til at kunne lave om på det. Endda til trods for, at der findes stort set lige så mange iOS-enheder, som enheder med Android. Det er faktisk lidt overraskende, at det bliver ved at være sådan måned efter måned.

Endnu engang må vi altså hive den gamle forklaring op ad skuffen, der lyder på, at nok har mange folk en Android-mobil, flertallet bruger den bare ikke til at gå på nettet med. Formodentligt fordi de slet ikke har brug for den funktionalitet, men egentlig bare er ude efter en mobiltelefon til at ringe på und nicht weiter. Det forunderlige i denne sammenhæng er, at Android har formået at sætte sig på det marked, som ellers burde tilhøre eksempelvis Nokia. Folk fravælger Nokia til fordel for Android, til trods for at de slet ikke har brug for Androids avancerede funktionalitet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.