Apple har frigivet iOS 13.4 og iPadOS 13.4 med flere nyheder. Blandt dem er mulighed for at dele mapper i iCloud, understøttelse af mus og pegefelt på iPaden samt flere nye Memoji-stickers.

En anden stor nyhed er at den nu bliver muligt for udviklere at bundle apps på tværs af iOS, tvOS og macOS. Det vil vil sige gøre det muligt at købe en app til alle tre systemer i ét hug. Det har ikke tidligere været muligt.

Deling af mapper i iCloud, iCloud Folder Sharing, er også værd at bemærke. Denne funktion var egentlig planlagt som en del af iOS 13, men var fraværende ved lanceringen i efteråret, da den blev fjernet i beta-perioden. Men nu er den altså tilbage. Som navnet siger, gør funktionen det muligt, at dele mapper mellem flere brugere i iCloud.

I Mail-appen er der kommet en ny værktøjsbjælke nederst, hvor de to ikoner for at svare på en mail og slette en mail, bliver adskilt, så fejltryk undgås.

Ni nye Memoji-stickers er der også blevet plads til. Memoji-stickers er små digitale klistermærker baseret på ens personel Memoji.

Nyt er også, at CarPlay nu understøtter tredjeparts navigationsapps i CarPlay Dashboardet.

Understøttelse af mus og pegefelt på iPaden

Den mest interessante nyhed, der dog kun vedrører iPaden, er understøttelse af mus og pegefelt. Blandt de understøttede enhededer er Magic Mouse, Magic Mouse 2, Magic Trackpad, Magic Trackpad 2 samt flere tredjeparts USB- og Bluetooth-enheder.

Det kan du læse mere om her.

Fejlrettelser og sikkerhed

Ud over nyhederne er der en lang række fejlrettelser og der er også forbedringer i sikkerheden.

Du installerer iOS 13.4 via appen Indstillinger.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.