Udvikleren Hamza Sood har været hurtig til at rode iOS 9 beta-filerne igennem efter frigivelsen i mandags. Han har fundet tegn på, at en kommende iPhone vil få et frontkamerat med blitz, samt mulighed for at optage i 1.080p og i slowmotion.

Det er ikke noget, der direkte afslører at det kommer i næste iPhone, men tekstfiler som "isFront1080p120Supported" peger i retning af, at der testes for om frontkameraet er af en model, der understøtter 1.080p ved 120 fps. Herudover er der en række tilsvarende tekststrenge, der peger på panoramafunktion med videre for frontkameraet.

Frontkameraet har altid været sekundært i forhold til kameraet på bagsiden, men måske den stigende tendens til at tage selfies, har fået Apple til at opprioritere frontkameraet.

Der går i øvrigt rygter om, at bagkameraet vil få den største opgradering nogensinde i næste iPhone, der forventes til efteråret.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.