En af de kærkomne nyheder i iOS 7 er muligheden for at zoome, mens man optager video. Tidligere har det ikke kunnet lade sig gøre - noget der faktisk også gør sig gældende for mange rigtige kameraer (her er det dog ofte at støjhensyn fra zoom-optikken). Skulle man tidligere have denne funktionalitet, måtte man ty til apps fra tredjepart, uden at det dog har fungerer super elegant.

Det gør det nu med Apples egen løsning, der virker helt som man kan forvente. 9to5mac har lavet en lille hurtig video, der viser funktionen i brug. Som man kan se, kan man ikke zoome helt så meget ind som ved stillbilleder, men kun 2-3 gange. Det er dog bedre end ingenting, og kvaliteten er overraskende høj, selvom der kun er tale om digital zoom. Det giver selvfølgelig lidt rystelser at zoome, så man kunne måske ønske sig, at man kunne bruge volumenknapperne i stedet, men de har jo en anden funktion i Kamera-appen.

Funktionen virker i hvert fald på iPhone 5. På iPhone 4 er zoom-baren tilgængelig, men har ingen effekt. Det er tydeligvis en fejl. Det er bare ikke til at aige, om fejlen er at baren er der, eller om fejlen er at den ikke virker.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.