Med iOS 6 er Siri ikke længere forbeholdt iPhone 4S. Har man den ne iPad, kan man nu også komme med på vognen. Og da Siri nu kan hjælpe en med endnu flere ting end tidligere, er det jo alle tiders.

Ifølge Apple har Siri fået opdateret sin adgang til viden på især tre fronter: Sport, film og restauranter. Alle tre ting har fokus på amerikansk kultur, men der er dog visse europæiske fodboldligaer med i puljen.

Lokationsbestemt søgning virker stadig ikke i Danmark. Så selv om man taler engelsk (Siri forstår ikke dansk), kan man ikke bede om en oversigt over restauranter i nærheden. Siri svarer simpelthen bare, at det ikke virker i Danmark. Det er dog meget muligt at det kommer på plads inden iOS 6 frigives officielt.

En anden ny ting er, at man nu kan bede Siri om at åbne en app. Man kan for eksempel sige: "play Angry Birds" eller "launch Facebook".

Det skal også med, at man via Siri kan poste statusopdateringer på Facebook og Twitter.

iOS 6 forventes frigivet officielt engang sidst på sommeren eller først på efteråret

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.