Vi har efterhånden gennemgået de største nyheder i iOS 6, men der er masser af nye ting, der også fortjener omtale. Mange af dem, er nemlig ændringer i små detaljer, der bare før at det hele kører meget bedre.

App Store er for eksempel blevet redesignet i iOS 6 og er blevet mere logisk i sin virkemåde. Der er en hel del smånyheder, men vi nøjes med at nævne tre af de vigtigste.

Først og fremmest så bliver man ikke smidt ud af butikken, når man køber eller opdaterer en app, som man gjorde tidligere. Man får nu lov at blive i butikken, hvor man endda kan følge med i hvor langt appen er nået i installationsprocessen. Når den er klar kan man åbne den direkte fra App Store, hvis man har lyst.

En anden nye ting er, at man ikke længere skal skrive sit kodeord, når man opdaterer apps. Kun når man køber en app første gang, skal kodeordet i sving. Igen baren lille ting, men noget der gør det hele nemmere i dagligdagen. For egentligt giver det jo ikke mening, at skulle indtaste et kodeord for en opdatering, som man jo har godkendt installationen af i første omgang.

Sidst men ikke mindst, så får alle nyinstallerede apps et lille skråbanner, og markering "Ny", så man er klar over, at de er nyinstallerede og aldrig har været åbne.

Ikke alle designændringer er til det bedre

Ikke alle ændringer er dog til det bedre. Dette skal dog muligvis tilskrives, at iOS 6 stadig er i beta. da det er lidt svingende om App Store overhovedet er tilgængelig. Først og fremmest vil man lægge mærke til, at forsiden i App Store (det Apple kalder Udvalgt) har ændret udseende. Nu er der bare en række af de nyeste og mest populære apps, hvor der førhen også var adgang til mange af de kategorier elle grupper af apps, som Apple reklamerede for. Det kunne være Ferieapps, Bilspil etc.

En anden ændring er, at punktet "Kategorier" er forsvundet fra menuen i bunden af App Store. Det er nu ikke længere helt logisk, hvordan man nu skal browse efter apps i en bestemt kategori. Det kan dog godt lade sig gøre. Det sker bare via en Kateorier-knap øverst på siden med Udvalgt eller Hitlister.

Som man kan se af billedet øverst, er der i det hele taget blevet rykket rundt på menupunkterne.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.