Facebook, verdens største sociale netværk, kommer nu for alvor til iOS-enhederne. Ikke i form at selvstændige apps, som allerede findes, men via en systemudbredt integration med kernefunktionerne i iOS 6. Det betyder også, at man kun skal logge ind én gang for alle, så er det klaret.

Man kan for eksempel dele et fotografi til Facebook direkte fra kamerarullen eller fotobiblioteket. Man kan også dele sin position i Kort, links fra Safari eller sin score via GameCenter. Har man hænderne fulde kan man bede Siri om at gøre det for en

Facebook-events bliver automatisk integreret med ens kalender, og ens Facebook-kontakter kommer automatisk i ens Adressebog på iPhonen. Det betyder, at hvis de ændrer deres emailadresse, så opdateres det automatisk hos en selv.

Facebook vil også inegrere med App Store og iTunes Store, så man kan like apps, sange film og så videre.

De Facebook-afhængige kan i hvertfald se frem til iOS 6 med Facebook-integration. iOs 6 forventes frigivet om et par måneder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.