Når iOS 11 bliver lanceret til efteråret, får Apple Pay-brugere som noget nyt mulighed for at overføre penge til hinanden. Præcis som vi kender det fra MobilePay. Det kommer dog til at foregå på en lidt anden måde nemlig direkte i Beskeder-appen.

Du vælger simpelthen bare beløbet i Beskeder og sender det som enhver anden besked. Pengene trækkes fra dit kreditkort tilknyttet Apple Pay og sættes ind på en ny Apple Pay Cash-konto hos modtageren.

Herfra kan pengene bruges til at betale med via Apple Pay de sædvanlige steder (online såvel som i fysiske butikker), eller man kan bede om at få dem overført til ens bankkonto. På den måde minder det om PayPal end om MobilePay i og med man får en særskilt konto til formålet.

Funktionen ser ud til at være super nem at bruge, men kræver altså Apple Pay som ikke i øjeblikket er lanceret i Danmark.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.