Apple har frigivet iOS 11 beta 4. Den indeholder flere ændringer i forhold til tredje beta, der kom for to uger siden.

I første omgang er 4. beta kun tilgængelig for registrerede udviklere. Senere bliver den tilgængelig for alle der er tilmeldt Apples beta-program.

Her er en oversigt over nye ting i 4. beta:

Nye ikoner til flere apps såsom Kontakter, Noter og Påmindelser. I Indstillinger er flere ikoner også blevet ændret. Sidst men ikke mindst er ikonet der viser at man er på et Wi-Fi-netværk også blevet ændret, så det nu er mere tydeligt.

I Indstillinger er der en række ændringer. Blandt andet oplyses iPhonens totale kapacitet nu under Om. Tidligere blev den totale kapacitet minus det iOS fylder vist. Under Generelt har AirDrop nu fået sin egne indstillinger. Tidligere kunne det kun styres fra Kontrolcenter.

I Meddelelsescenter er det nu muligt at swipe mod venstre på en notifikation på lås-skærmen for at slette den for at se hele beskeden. Trykker man på en notification kommer der et vindue frem der beder en om at at bruge Touch ID eller logge ind for at åbne den pågældende app. Det er også muligt at swipe til højre for at åbne en notifikation med det samme.

I App Store er det nu muligt at opdatere oversigten over opdateringer til apps manuelt ved at hive ned i indholdet.

iOS 11 frigives til iPad og iPhone som en gratis opdatering til efteråret.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.