Det lader til at Apple i den 3. beta af iOS 11.2 har inkluderet understøttelse af trådløs hurtigopladning til iPhone 8 og iPhone X. Det oplyser MacRumors. Siden lanceringen af de nye iPhones har de været begrænset til at kun at kunne oplade trådløst med en effekt på 5W. Det er samme effekt som den medfølgende kablede oplader leverer.

Apple har tidligere oplyst at der på et tidspunkt ville komme en opdatering til iOS 11 der gjorde det muligt at lade hurtigere op, hvis ens trådløse oplader understøtter det. Det lader altså til at ske med iOS 11.2, der lige nu er i beta. Her vil de nye iPhones kunne oplades trådløst med 7,5W - altså en halv gang hurtigere end tidligere. iOS 11.2 forventes officielt frigivet inden for et par uger.

Selvom Apple altså nu hæver effekten på trådløs opladning fra 5W til 7,5W er der stadig et stykke op til de 15W som den grådløse Qi-standard tillader. Det er tvivlsomt om Apple vil tilbyde understøttelse for dette, men 7,5W er i hvert fald bedre end 5W.

Apple sælger to trådløs opladere i Apple Online Store der begge understøtter opladning med 7,5W. Begge opladere kan benyttes til iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X.

- Belkin Boost Up - 499 kr (link)
- Mophie Opladningsplade - 499 kr (link)

Hvis du vil læse mere om hvordan hurtigopladning af iPhonen foregår, kan du læse her: Trådløs hurtigopladning af iPhonen: Alt du skal vide

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.