Om en uge, på mandag den 13. juni, starter Apple årliges udviklerkonference (WWDC) med en keynote i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco. Her får vi traditionen tro fremvist nye versioner af Apples styresystemer. Det vil sig iOS 10 og OS X 10.12 samt nye versioner af tvOS og watchOS. Logisk nok med ny software, når det er en konference for softwareudviklere, der er tale om.

Til gengæld tyder noget på, at der ikke bliver præsenteret nogen ny hardware. Ingen ny Apple TV, ingen iPads og heller ikke nye MacBooks. Specielt det sidste har mange nok ellers sat næsen op efter, da flere af Apples MacBooks efterhånden trænger til en opdatering. Ifølge flere forskellige kilder kommer det dog ikke til at ske på WWDC. Her vil Apple holde fokus på softwaren. Den gennemgående trend skulle være at Siri kommer til at spille en stor rolle både i iOS 10 og den nye udgave af OS X.

WWDC 16 starter mandag den 13. juni og slutter fredag den 17. juni.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.