Det er langt fra alle, der har en overflod af rum i boligen. Men det behøver man heldigvis heller ikke for at få plads til alle tingene på en god måde. Eksempelvis kan hjemmekontoret kombineres med opbevaring, så du slår to fluer med ét smæk. 

Men det er selvfølgelig vigtigt at gøre det på en god måde, så hjemmekontoret ikke bliver rodet - det kan nemlig gøre det svært at koncentrere sig. Derfor får du her nogle gode idéer til, hvordan du kan komme i mål med en smart indretning, der udnytter kvadratmeterne til fulde. 

Byg dit hjemmekontor med lagerreoler

Du kan med fordel starte dit indretningseventyr med at købe lagerreoler billigt hos AJ Produkter. Her finder du masser af prisvenlige reoler, som er fremstillet til lager og værksted - også kaldet for industrireoler eller værkstedsreoler. De kan være helt geniale, når du skal indrette et hjemmekontor, der giver god opbevaringsplads.

Det er der flere årsager til: For det første fås reolerne i et hav af formater, så du kan finde noget, der passer bedst ind på dine kvadratmeter. I et højloftet rum kan det for eksempel være fornuftigt at møblere i højden, mens brede lagerreoler kan passe bedre ind i et lavloftet rum. 

For det andet er lagerreolerne fremstillet med en stor fleksibilitet for øje. Det vil sige, at de oftest kan sættes sammen i smarte systemer. Det giver dig igen mulighed for at komme i mål med en opbevaring, der er så optimal som muligt, og som udnytter kvadratmeterne bedst.

Forbind lagerreoler og arbejdsbord

Som nævnt er lagerreoler fremstillet til at kunne sættes sammen på kryds og tværs. Men de kan ofte også forbindes med bestemte arbejdsborde, hvilket er perfekt i forbindelse med hjemmekontoret. Det betyder nemlig, at du, på den mest pladsoptimerende måde, kan tilføje et skrivebord til hjemmekontoret.

Når du går på udkig i sortimentet af billige lagerreoler, er der ikke desto mindre nogle ting, som det er godt at være opmærksom på. Eksempelvis har reolerne ofte en maksimal belastning, så du skal sikre dig, at vægten på dit inventar ikke overstiger maksbelastningen. Du kan dog komme op på en meget høj maksimal belastning, eftersom lagerreolerne også anvendes i erhverv og industri.

Det er også en god idé at vælge materialet med omhu. Nogle materialer er nemlig mere solide, men også nemmere at rengøre end andre. Mange industrireoler fremstilles eksempelvis i rustfrit stål, fordi det kan leve op til skrappe krav om hygiejne. På hjemmekontoret er det selvfølgelig kun dine egne krav, der gælder, men ikke desto mindre kan det være rart at vælge produkter, som er rengøringsvenlige.

Lagerreoler er i øvrigt også perfekte, hvis du skal indrette et værksted. Så hvis næste projekt derhjemme er at skabe et lille værksted, med opbevaring af små maskiner og værktøj, så kan du også benytte al din nye viden om lagerreoler her.