Ifølge ABC News, er det ikke bare MacBook Pro der vil få en højopløselig retina-skærm. iMac'en vil også få det. Det er en lille smule overraskende, i fald det er rigtigt, da det er en enorm skærm, der er tale om. Så høje opløsninger vi snakker om, er ikke hverdags kost i så stor størrelse. Desuden kræver det et ret voldsomt grafikkort at drive den.

Ultra høj opløsning på iMac'en

Det forventes, at 27" iMac'en vil få en opløsning på 5.120x2.880 pixels, mens 21,5" modellen vil få en opløsning på 3.840x2.160 pixels. Begge dele er en fordobling i både højden og bredden i forhold til de nuværende modeller. Som sagt kræver det et ret solidt grafikkort, så det er også muligt at Apple i stedet vælger en noget lavere opløsning. Rent praktisk er det smarteste dog at vælge fordoblingen, da eksisterende programmer så bare kan blive skaleret direkte op som vi kender det fra iOS-enhederne.

MacBook Air vil også få retina-skærm

Ifølge 9to5mac vil også MacBook Air blive opgraderet inden længe. Her vil fokus ligge på retina-skæmen, mens der ikke vil være de het store ændringer i designet, som rygterne peger på vil ske for MacBook Pro.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.