Den kommende iPhone 5 vil få en 4" skærm og være betydeligt tyndere end den nuværende iPhone, hævder iLounge. Der har tidligere været spekuleret over, at Apple muligvis ville øge iPhonens skærmareal, ved bare at gøre skærmen højere, men beholde bredden. Dette mener iLounge er korrekt. For at få plads til den større skærm, vil den nye iPhone blive forlænget med omkring 10 mm. Til gengæld vil den blive omkring 2 mm tyndere.

I givet fald oplysningerne er rigtige betyder det, at Apple har lagt sig fast på, at bredden på iPhonen er perfekt og ikke bør ændres, og at de derfor for første gang ændrer på iPhonens aspektratio, forholdet mellem bredden og højden. Dette vil betyde nogle udfordringer for iOS-udviklere, men som vi tidligere har beskrevet, så er en forlængelse af skærmen faktisk den mest skånsomme metode, når nu det endelig skal være. Læs mere her: Apple kan øge iPhonens skærm til 4″ udelukkende ved at gøre den højere

Bagsiden vil være af metal og flad som på de nuværende iPhones. iPhonen vil altså ikke blive kurvet eller dråbeformet, som der tidligere har været rygter om.

Apple vil også skifte udskifte den nuværende dockconnector til fordel for en meget mindre en, der ikke vil være meget større en de to huller til højttaler og mikrofon på den nuværende iPhone.

Vi skal selvfølgelig gøre opmærksom på, at der kun er tale om rygter. iLoounge har dog ved flere lejligheder været forbavsende præcise i deres oplysninger om kommende Apple-produkter.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.