Apple vil udvide de forskellige muligheder for at tracke træning og motion med Apples Watch betydeligt i en kommende opdatering. Det afslører ikoner fundet i den seneste beta af iOS 11. Ikonerne er beregnet til iOS' aktivitets-app og inkluderer så forskellige ting som basketball, bowling, curling, dans, fægtning, golf, sjipning, skating og mange flere. Det er betydeligt mere specifikt end de relativt begrænsede muligheder der er i den nuværende udgave af watchOS.

Allerede i dag kan man i kategorien "Anden" vælge at specificere typen, når træningen er færdig, så det er også den mulighed at de nye ikoner skal bruges her, og ikke som selvstændige træningstyper. Det er også meget muligt at visse af træningstyperne er forbeholdt det kommende Apple Watch, som svømning eksempelvis kun kan vælges på Apple Watch Series 2.

Ud over de mange nye træningsikoner, er der andre nye ting på vej. Apple har tidligere oplyst, at det i watchOS 4 vil være muligt at sammenkæde træninger samt at vælge intervaltræning.

Det forventes, at Apple lancerer watchOS 4 med de nye muligheder inden for et par uger. Måske kommer der også et helt nye ur, "Apple Watch Series 3".

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner