TDC opfordrer kunder der bruger omstillingsfunktionen på deres telefon til at vente med at opdatere til iOS 8, der frigives i dag. TDC skriver, at der er en fejl i iOS 8 så omstillingsfunktionen ikke vil virke. Ifølge TDC er Apple klar over problemet, som vil blive rettet med iOS 8.0.1. TDC forventer at det går 4-6 uger.

Præcis det samme skete sidste år, hvor TDC advarede mod at opdatere til iOS 7. Også den gang var det problemer med omstillingsfunktionen, der var begrundelsen. Flere af de andre teleselskaber fik hurtigt løst problemet selv, mens TDC kæmpede med det i lang tid.

Det er ikke helt til at vurdere, hvor fejlen ligger. Om det er en decideret bug i iOS 8 eller om det bare er Apples og TDC's systemer der ikke kan tale sammen.

Hvornår iOS 8.0.1 frigives, vides ikke. Sidste år kom iOS 7.0.1 samme dag, mens iOS 7.0.2 kom ugen efter. De 4-6 uger TDC forventer, skal man derfor nok ikke regne med holder stik.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.