Apple har opdateret deres ebogslæser iBooks. Stabiliteten er blevet forbedret og ydelsen er generelt blevet bedre, hvilket man tydeligt mærker, når man vælger en bog og venter på, at den indlæses, samt når man bladrer i en bog. Ventetiden fra man åbner appen til bøgerne vises i reolen er også mere end halveret.

iBooks er gratis og kan hentes på alle iOS-enheder. Indholder i Apples danske eboghandel er også gratis. Det skyldes dog ikke at Apple er specielt generøse, men at der stort set ikke er noget der er værd at komme efter. Gamle udgivelser, hvor ophavsretten er udløbet og nogle få andre ting. Ikke en eneste regulær nutidig bog kan man købe, hverken på dansk eller engelsk. På den konto, er brugen af iBooks nok forholdsvis begrænset i Danmark, selvom man selvfølgelig kan importere ebøger, man har købt andre steder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.