I sommers meddelte erhvervsmastodonten IBM, at de skifter til Mac. De regner med at købe op mod 200.000 Macs årligt, hvilket gør dem til Apples største kunde.

Ifølge IBM er det dyrere at investere i Macs end i traditionelle Windows-computere. Til gengæld sparer de mange penge på driften. Årsagen er ifølge IBM vice president Fletcher Previn, at Mac-brugerne ikke har brug for så meget support.

Hver gang vi køber en Mac, sparer IBM pengeFletcher Previn

Ifølge IBM's statistik har kun 5% af de ansatte, der bruger Mac kontaktet IBM's interne support, mens tallet for Windows-brugerne er oppe på 40%. Den slags kan mærkes på pengepungen. Ifølge Previn skyldes det, at Mac'en er nemmere at bruge og at IBM selv har gjort et stort stykke arbejde for at implementere Mac'en ordentligt på arbejdspladsen.

IBM ruller i øjeblikket 1.900 Mac's ud til de ansatte hver uge. og regner som sagt med at købe op mod 200.000 Macs årligt.

Apple og IBM har siden 2014 samarbejdet om erhvervsrelaterede software og tjenester.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.