I dag, torsdag den 29. juni 2017, er det præcis 10 år siden den første iPhone kune købes i de amerikanske butikker. iPhonen var dog allerede blevet præsenteret omkring et halvt år tidligere, nemlig den 9. januar 2007. Det skete på Macworld 2007-konferencen i San Francisco i en af de mest ikoniske og mest betydningsfulde produktlanceringer nogensinde i verdenshistorien.

Det skete med ordene "Well, today, we’re introducing three revolutionary products of this class. The first one: is a widescreen iPod with touch controls. The second: is a revolutionary mobile phone. And the third is a breakthrough Internet communications device."

Det vil være en underdrivelse at kalde lanceringen af iPhonen en revolution i forhold til hvordan vi bruger teknologi i dag. iPhonen er en af det 21. århundredes største opfindelser. På kun 10 år er alt ændret og apps er alle steder. iPhonen er måske endda det mest succesfulde produkt, verden endnu har set. iPhonen har været så succesfuld, at man ikke fatter omfanget. I dag er Apple ikke alene på markedet, men det var iPhonen der satte det hele i gang. iPhonen er den originale smartphone som altid vil sætte standarden og være den telefonen alle andre bliver målt op i mod.

Meget kan siges og skrives om iPhonen i de sidste 10 år. Jeg laver ikke andet til hverdag, derfor vil jeg nøjes med at markere jubilæet ved at nyde saglige Steve Jobs præsentere iPhonen i videoen herunder

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.