Med lanceringen af iOS 10 åbner Apple en ny App Store med apps og virtuelle klistermærker målrettet brug i Beskeder-appen.

Det sidste giver sig selv. Det er små billeder man kan inkludere i sine beskeder. De kan være animerede eller statiske. Det kunne eksempelvis være de Star Wars-klistermærker, der allerede nu er i den nye App Store.

Apps i beskeder virker mere ulogiske. Men det handler egentlig bare om apps med indhold eller funktionalitet, der egner sig til at blive delt med andre. En af de tilgængelige apps er iTranslate, der automatisk oversætter ens beskeder til et andet sprog. En anden er Poll, hvor man i gruppebeskeder kan lave må afstemninger.

Apps og klistermærker kan være gratis eller de kan koste penge. Det er helt op til udviklerne. In app-køb er også en mulighed. Eksisterende apps kan også blive opdateret med iMessage-funktionalitet, så man behøver ikke nødvendigvis købe alle ens app i iMessage-udgaver en gang mere. Igen er det helt op til udviklerne, hvordan de vil gøre.

Adgangen til Beskeders App Store er lidt kringlet.

Sådan får du adgang til App Store i Beskeder

1. Start med at åbne Beskeder.

2. Vælg en eksisterende samtale eller start en ny.

3. Tryk på App Store-ikonet ud for det felt, hvor du normalt skriver selve beskeden.

4. Tryk på ikonet med de fire cirkler.

5. Tryk på plus-ikonet, for at åbne App Storen.

Der er ikke så meget indhold i butikken endnu, men mon ikke det kommer, når udviklerne for alvor får øjnene op for mulighederne?

Den nye App Store kræver iOS 10, der frigives i aften. Det forventes at ske klokken 19.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.