Fuldstændigt ud af det blå har Apple i dag lanceret en ny iPod touch. Det er en lavprisudgave der er hele 600 kr billige end den normale. Den nye iPod touch kan modsat den normale model ikke fås i andre farver end sort og hvid, og den har heller ikke noget bagkamera. Desuden er er kapaciteten på 16GB, hvor den normale udgave starter ved 32GB. Resten af specifikationerne fejler dog ikke noget, der er både 4" retinaskærm (samme størrelse som iPhone 5) og A5-processor.

Tidlige har Apple solgt den nye iPod touch side om side med sidste års model til nedsat pris. Nu er sidste års model skåret væk, og erstattet af en neddroslet udgave af den nyeste model. Mon ikke dette er er tegn på, at Apple vil gøre det samme med iPhonen. Det vil sige, at i stedet for at sælge en ældre model, vil Apple gå over til at sælge en billig udgave af den nuværende model, hvor visse ting er skåret væk. Der har i lang tid i hvert fald været rygter om, at Apple ville lancere en lavpris-iPhone. Dagens lancering af en lavpris-iPod touch er kun mere brænde på det bål.

Den nye iPod touch kan købes i Apple Online Store for 1.899 kr inkl. fri levering (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.