Først hørte vi fra de schweiziske urproducenter, at de på ingen måde frygtede Apples indtog i urbranchen. Tværtimod havde flere af de hæderkronede firmaer kun hån til overs for hvad opkomlingen Apple dog havde at byde på. Siden har piben fået en anden lyd, og nu er en af dem, Montblanc, klar med deres modtræk til alle disse nymodens smarture som teknologivirksomhederne sender på markedet i en lind strøm.

Lad os bare sige, at lige så delikate Montblancs ure normalt er, lige så klodset ser deres nye "e-strap" ud. E-strap er en accessory man sætter på remmen af et helt almindeligt ur. E-strap sidder ganske enkelt på den modsatte side af håndleddet i forhold til uret. Den har indbygget en lille 0,9" skærm med en opløsning på forbavsende lave 128 x 36 pixels, og giver adgang til notifikationer og andre smarturslignende funktioner via forbindelse til en iPhone eller en Android-mobil.

Prisen for "herligheden" er lige omkring 2.000 kr. E-strap kommer som valgfrit tilbehør til Montblancs Timewalker Urban Speed-serie.