Siden vi bragte det første mockup af et iWatch i sommeren 2012 er der løbet en del vand gennem åen. Vi har valgt de bedste mockups ud og sat dem til afstemning. Hvilket af de fem nedenstående ure ville du helst have. Se bort fra at det med garanti er noget helt andet Apple lancerer. Du skal bare forholde dig til, at hvis du havde valget mellem de fem nedenstående ure, hvilket et ville du så vælge.

1. iWatch med FaceTime og App Store

Den svenske designer Anders Kjellberg har lavet dette mock-up. Uret har mobildataforbindelse og kan afvikle apps som Kort, FaceTime etc. Alt kan installeres fra den sædvanlige App Store.

2. iWatch 2

De italienske designere bag ADR Studio har lavet nogle rigtigt lækre billeder af, hvad de kalder iWatch 2. 2-tallet referer til, at de allerede i 2010 lancerede deres første bud på et iWatch. De har med andre ord lavet version 2 af et produkt, der aldrig har eksisteret.

3. iWatch med læderrem

Designeren Martin Hajeks bud på, hvordan et iWatch kunne tage sig ud. Hajek har valg at blande de klassiske signaler fra et ur via læderremmen med det mere moderne Apple-design i aluminium og kurvet glas.

4. iWatch inspireret af klassisk herreur

Designet er inspireret af det klassiske ur-design med læderrem og en rund urskive. Selve uret på billedet er faktisk et eksisterende ur fra svenske Triwa, urskiven er bare udskiftet med nogle af de funktioner, som rygterne har talt om et iWatch vil få.

5. Elegant iWatch som armbåndsur

Designeren bag er tyske Eric Huisman, der satser på at holde tingene enkle og elegante.