Ni ud af ti iPhone-ejere vil investere i en iPhone, næste gang de skal have ny mobil, viser ny undersøgelse. For Android-ejere, er loyalitet et mere ukendt begreb. Her vil kun mellem 25% og 39% beholde samme mærke næste gang. Knap halvdelen af alle Android-ejere (55%), der vil købe en Android-mobil næste gang. Den anden halvdel (45%) vil ikke have en Android-mobil. Det kommer nok ikke som en stor overraskelse, at det er iPhonen de fleste Android-ejere hellere vil have. 31% af samtlige Android-ejere, vil købe en iPhone næste gang, de skal have ny telefon. Kigger man på for eksempel Samsung, vil kun 25% købe en samsung igen næste gang.

Uanset hvordan man vender og drejer undersøgelsen er billedet krystalklart: Apples iPhone-kunder er tilfredse med deres mobil og vil købe den igen næste gang. Omvendt er op mod 75% af alle Android-ejere utilfredse med deres mobil. Omkring halvdelen af dem der er utilfredse, vil købe en anden Android, den anden halvdel vil købe en iPhone.

Det er dog ikke Android, der kæmper med de største problemer i forhold til at holde på kunderne. RIM, der laver BlackBerry-telefonerne, og Nokia er suverænt de mærker flest folk flygter fra og som færrest skifter til. Specielt Nokia er helt væk. Vi er nede omkring 1-2% af samtlige switchwere, der skifter til Nokia.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.