På bare et halvt år er andelen af amerikanske teenagere, der har en iPhone, steget med 20%. Piper Jaffrays halvårlige måling viser, at næsten hver anden teenager har en iPhone. Nærmere bestemt 48%, hvor det i efteråret var 40%. Og fremtiden tegner stadig lyst for Apple. Således svarer 62%, det samme som i efteråret, at deres næste telefon skal være en iPhone.

Dermed er iPhonen med stor margin det mest populære telefon blandt den amerikanske ungdom. Næsten tre gange så mange vil have en iPhone, som de der vil have en Android-telefon. Den tidligere så hæderkronede konge af det amerikanske smartphone-marked, BlackBerry, er helt nede på 1%.

Dermed ser det heller ikke ud til, at Samsungs massive reklamekampagner, der forsøger at fremstille iPhone som ikke-cool, har haft nogen synderlig effekt blandt de unge. Sidste år brugte Samsung 2,3 milliarder kroner på annoncering i de amerikanske medier, uden at salget rykkede sig det mindste. Apples salg steg 50% til trods for lavere annoncebudgetter end Samsung.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.