Apple har fremlagt endnu et kvartalsregnskab - og endnu engang forbigået Apple TV i tavshed. Apple har tidligere kaldt Apple TV for en hobby, og i den store sammenhæng er den da også helt ubetydelig for Apples indtjening. Men Apple har dog tidligere opgivet salgstal, så vi har kunnet følge lidt med i udviklingen. De seneste tal jeg har set er dog tilbage fra 4. kvartal 2012, hvor Apple solgte 2,2 millioner enheder. Det tal er med garanti steget siden, og har altså en vis størrelse trods alt. 10 millioner solgte enheder om året, ville mange andre kigge langt efter.

Man kan måske spekulere i, at Apple bevist undlader at opgive salgstal, fordi de ikke ønsker at konkurrenterne følger med. Hvis nu Apple rapporterede om eksplosivt stigende salg ville konkurrenterne nok blive mere vågne. Måske Apple i stedet gør det modsatte: Nedtoner det hele lidt, for derved nemmere at kunne tage de andre på sengen, når de sætter det afgørende angreb ind med en opdateret Apple TV eller sågar et regulært fjernsyn. Der er i hvert fald en klassisk overraskelsestaktik.

De seneste rygter peger på, som vi omtalte i sidste uge, at Apple i løbet af foråret vil indkalde pressen og præsentere en Apple TV, der samtidig bliver en spillekonsol.