Om et par uger løfter Apple formodentligt sløret for den næste udgave af OS X 10.11. Det sker når udviklerkonferencen WWDC åbner mandag den 8. juni. Her plejer Apple i hvert fald at fremvise nye udgaver af deres styresystemer.

OS X 10.11 vil selvfølgelig byde på en masse nyheder. Det lader vi dog ligge for denne gang. Det vigtige er jo hvilket navn det får. Førhen bruge Apple kattedyr til navngivningen af OS X, senere gik de over til californiske stednavne. Første skud på stammen var surferlokaliteten Mavericks og sidste år kom Yosemite opkaldt efter nationalparken.

Men hvad bliver navnet på OS X 10.11? Det synes jeg kunne være lidt sjovt at komme med bud på.

Jeg tror det kommer til at hedde OS X Monterey. Det lyder godt og ligger godt i munden. Monterey er californisk provinsby på stillehavskysten. Det der gør den interessant er, at Monterey var Californiens hovedstad inden det kom ind under de forenede stater. Læs mere på Wikipedia. Det tror jeg godt Apple kunne finde på at bruge.

En anden mulighed er, at Apple kører et vand-jord-ild-luft-tema. Mavericks var vandet, Yosemite jorden, og OS X 10.11 må så være ild eller luft. Dette kunne være navnet på en vulkan. Hvad luften så kunne være, må jeg melde pas til.

Hvad tror i OS X 10.11 kommer til at hedde?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.