Alt er som bekendt til salg, ikke mindst holdninger. Derfor skal man ikke altid tro på det, når kendte mennesker lovpriser et produkt. Som oftest er de betalt for det i dyre domme fordi selskaberne bag produkterne ved, at bare et kendt menneske anbefaler noget, så følger vi andre efter. Folk tror ganske enkelt på, at når de kendte roser noget, så er det nok fordi de rent faktisk mener det.

Derfor kan vi ikke lade være med at trække på smilebåndet over, at den spanske tennisspiller David Ferrer i går på Twitter forud for Madrid Open roste hans nye Samsung Galaxy S4, der hjælper ham i hans træning. Hvis man ser bort fra at Samsung/Galaxy nævnes tre gange i det korte tweet, kunne det godt være en uskyldig omtale et et produkt, som Ferrer er glad for. Hvis bare ikke lige det var for den detalje, at Ferrers tweet er sendt fra hans iPhone.

Ferrer benytter altså sin iPhone til at fortælle hele verden, hvor glad han er for sin nye Samsung Galaxy. Hvem der er mest til grin, må være op til den enkelte at vurdere. Ferrer, der er villig til at omtale hvad som helst for penge, eller Samsung, hvis ambassadører ikke engang selv gider bruge Samsungs produkter til trods for at de er betalt for det? Samsung gør ellers meget ud af, at fremstille iPhone-brugere som får, der gør det alle de andre gør, mens Samsung er det modige valg for folk, der kan og tør tænke selv - eller bliver betalt for at lade som om.

Hverken Samsung eller Ferrer lader dog til at kunne se det morsomme i tweetet, for det blev hurtigt fjernet fra Twitter igen, og erstattet med det samme tweet sendt fra en Samsung-telefon. Efterfølgende er det dog blevet helt slettet, omend for sent til at historien er gået verden rundt. Samsung fik altså sin omtale, men nok ikke på den måde de havde forventet.

Moralen må være, at hvis man vil bilde folk ind, at de kendte elsker ens produkter, må man enten sikre sig at de kendte rent faktisk elsker dem, eller instruere dem i at skjule bedraget lidt bedre.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.