Hvis der skulle være nogle få, der stadig er i tvivl om, hvorvidt Samsung bevidst forsøger at få folk til at tro, at deres egne telefoner er iPhones, så er et besøg i en Italiensk Samsung-butik en god øjenåbner. Selvom et kig på Samsungs design af selve telefonerne, ikonerne i brugergrænsefalden, indpakningen og så videre, burde være nok, så kan det måske forklares som et rent tilfælde, hvis man tror på den salgs. I den omtalte italienske butik, er der dog ingen tvivl.

Her har Samsung dekoreret en væg med app-ikoner, formodentligt for at folk kan se hvor meget Samsungs Android-mobiler har at byde på. Der er en lang række ikoner af app vi alle kender fra iOS, men som også findes på Android. Man behøver dog ikke kigge ret godt efter for at spotte ikke mindre end fire ikoner for Apples App Store, der med garanti ikke findes på Android. Der er selvfølgelig den mulighed, at det er nogle komplet uduelige folk, der har sørger for udsmykningen i butikken, men der er også den mulighed, at Samsung bevidst forsøger at vildlede folk til at tro, at de får den rigtige App Store-oplevelse på Samsungs Android-mobiler. Måske er der en helt tredje forklaring, og mon ikke der dukker flere (bort-) forklaringer op fra Android-lejren, der skal overbevise os om, at Samsung aldrig har skelet til Apples produkter under udviklingen, af deres egne telefoner. Man kan jo også spekulere over, hvad der var sket, hvis det var Apple, der havde udsmykket sine butikker med ting tilhørende Samsung. Så havde det jo været hævet over en hver tvivl, at Apple var ondskaben selv. Så vidt gik det heldigvis ikke denne gang.

Uanset hvad, er det uheldigt for Samsung, at optræde i denne sammenhæng, når man tænker på de retssager hvori Samsung anklages for at plagiere Apples iOS-produkter.

Opdatering

Ifølge samsung.hdblog.it har Samsiung erkendt fejlen og løst det ved at overdække Apples ikoner med S-ikoner.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.