Apple oplyser at smarthøjttaleren HomePod bliver forsinket til starten af næste år. Planen var ellers - da enheder blev fremvist første gang på WWDC-konferencen i juni - at HomePod skulle være klar til julesalget. Når Apple bruger betegnelsen "tidlig" (early) refererer det normalt til perioden januar til april.

Apple præciserer ikke årsagen til forsinkelsen men i en pressemeddelelse siger Apple at de skal bruge lidt mere tid før HomePod er helt klar:

"Vi glæder os til at folk får lov at opleve HomePod, Apples banebrydende trådløse højttaler til hjemmet, men vi skal bruge lidt mere tid før den er klar til kunderne. Vi begynder at sende enhed ud i USA, UK og Australien i starten af 2018.", udtaler Apple.

Sidst et Apple-produkt blev forsinket var da de ligeledes trådløse AirPods skulle lanceres i oktober 2016. De endte med første at komme i december og var derudover næsten umulige at få fat på fordi efterspørgslen var så stor.

Når HomePod bliver lanceret kan den købes for $349. Der er ingen meldinger om hvorvidt den overhovedet kommer til Danmark og i givet fald hvornår.