Det har knebet lidt med udrulningen af gadgets, der udnytter Apples HomeKit-system til styring af elektronik i det forbundne hjem. Efterhånden begynder der dog at ske noget, og på årets CES-messe i Las Vegas vælter det frem med produkter.

Et af de mere interessane er et pengeskab lanceret af firmaet First Alert. Det har indbygget Wi-Fi og Bluetooth så det kan kommunikere med en iPhone, så man kan åbne eller låse det via denne. Eller man kan vælge at gøre det via stemmekommandoer til Siri.

Der er også indbygget accelerometer, så man kan få en notifikation, hvis nogen forsøger at åbne det eller flytte det. Desværre er der ikke indbygget GPS. Det ville ellers være oplagt, så det kunne spores i tilfælde af tyveri af hele skabet.

Pengeskabet kører på batteri, så det virker stadig selvom der lukkes for strømmen. Derudover er det brand- og vandtæt. Pengeskabet er endnu ikke prissat.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.