Tactus, der producerer cases, er kommet i besiddelse af billeder der hævdes at være af bagsiden til en kommende lavpris-iPhone. Deres omtale af billederne er krydret med en masse oplysninger, der er opkog på tidligere information fra forskellige kilder, så her vi alene koncentrere os om billedet.

Det viser en bagside, der tydeligvis er lavet i samme slags plastik, som Apple tidligere har brugt i deres iPhones. Designet minder med sin flade bagside dog mere om iPhone 4/5 end om iPhone 3G.

Rygterne har længe talt om, at Apple ville lancere en billig iPhone, og derfor ændrer på materialevalget. Her er bagside af plastik et oplagt bud på at spare nogle penge på produktionen.

Der er selvfølgelig ingen der siger, at billederne er ægte. Men omvendt kan de også være falske, men alligevel ramme plet. Det har vi set før, hvor specifikationerne er blevet lækket til tredjepartsproducenter, der så laver en vellignende, men uoriginal, del.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.