Der har længe været rygter om at Apple arbejdedee på ikke bare én, men hele to store iPhones. Den største med en gigantisk skærm på 5,5". Mange har dog været i tvivl om det var andet end rygter. Nu er de første billeder, at hvad der hævdes at være bagsiden til denne iPhone, dog dukket op. Billedet fortæller os ikke så meget andet end, at der nu er fysiske tegn på at rygterne har været sande.

På billedet kan man se den store 5,5" iPhone sammen med det der hævdes at være den nye 4,7" iPhone. Den nuværende iPhone er 4", så for sammenligningens skyld havde det været godt, hvis den også var afbilledet. Det havde gjort det nemmere at se størrelsen. Holder man sig til hvad billedet viser, er det bare dele i to forskellige størrelser. Når ikke vi har noget at sammenligne med, kan det ligesåvel være 4" og 4,7" som 4,7" og 5,5". Omvendt må vi dog tro på hvad folkene bag oplyser.

Det forventes at Apple løfter sløret for de nye iPhone den 9. september. Mulighvis vil den helt store iPhone dog først kunne købes noget senere.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.