De første dele til den kommende iPhone 8 ser ud til at være blevet lækket på reddit.com. Billederne stammer fra en producent af cases, der har fået delene fra en leverandør af glas i Kina. Begge dele er lavet af glas fordi iPhonen skal kunne oplades trådløst.

Billederne viser for- og bagsiden af den kommende iPhone og sætter en del ting på plads. De afslører intet nyt, men får skåret igennem de modsatrettede rygter vi tidligere har hørt om.

Først og fremmest er det helt tydeligt, at iPhonen mister den ikoniske hjem-knap. Det er også tydeligt at der ikke er nogen udskæring i bagsiden. Ergo må hjem-knappens funktionalitet være bygget ind i skærmen - eller alternativt helt forsvinde. Der kommer i hvert fald ingen fingeraftrykslæser på bagsiden, som flere af Apples konkurrenter ellers er gået over til.

Det er også klart at iPhonen vil få en meget tynd ramme rundt om skærmen, der næsten går helt ud til kanten. Specielt i top og bund er det bemærkelsesværdigt. Mest specielt i toppen, hvor skærmen ser ud til at gå op omkring højttaleren, kameraet og sensorerne i midten.

På bagsiden er der en stor udskæring til to kameraer og en LED-blitz. I modsætning til den nuværende iPhone 7 Plus, hvor kameraerne sidder side om side, vil de på den kommende iPhone sidde ovenover hinanden.

Udover billedet af den kommende iPhone 8, er der billede af bagsiderne til iPhone 7s og iPhone 7s Plus. De er også lavet i glas fordi de to iPhones skal kunne oplades trådløst, men ligner ellers de nuværende bagsider.

Billedernes ægthed kan selvfølgelig ikke verificeres, så de skal tages med det sædvanlige gran salt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.