Et billede af den kommende Apple A14-processor, der skal sidde i de nye iPhones (og måske også kommende Macs), der kommer senere på året, er blevet lækket på Twitter. Eller det vil sige, at det er en del af processoren der er på billederne, nemlig den øverste del, der indeholder RAM'en.

Det fremgår ikke af billederne, hvor meget RAM, der er i chippen, men ifølge tidligere rygter drejer det sig om 4GB RAM for de regulære iPhone 12-modeller og 6GB RAM for iPhone 12 Pro-modellerne.

Det eneste man kan se på chippen er teksten "2016". Det referer ikke til årstallet, som man kunne tror, men produktionsuge 16 i 2020. Chippen er altså produceret en gang i april. Apple benytter i øvrigt 5 nm-teknologi til produktionen, hvilket giver lave strømforbrug og dermed bedre energieffektivitet.

Det forventes at Apple lancerer iPhone 12 i september eller muligvis først i oktober. Lidt senere på året forventes det, at Apple lancerer den første Mac med samme processor som iPhonen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.