For en gangs skyld har vi adgang til noget amerikanerne ikke har. Muligheden for at streame film og TV-serier fra HBO on demand vi nettet. Servicen skuffer dog fælt.

I torsdags begyndte HBO Nordic at åbne for deres længe ventede og meget omtalte streamingservice i Danmark. Med HBO Nordic kan man streame HBO's roste TV-serier og film over nettet. HBO Nordic består af HBO's egetproducerede indhold. HBO vil dog ikke love, at alt deres indhold er tilgængeligt via HBO Nordic. Der tilbydes danske undertekster, men også mulighed for at fjerne disse.

HBO starter forsigtigt op, og i starten er det kun udvalgte kunder, der har købt et Samsung-TV eller er skrevet op hos HBO, der bliver lukket ind i varmen. Senere bliver der åbnet for alle andre kunder.

Som Apple-bruger er mulighederne dog til at overse. Eneste mulighed i øjeblikket er at tilgå servicen fra en browser med Flash. Det udelukket iOS-enhederne og Apple TV. En iOS-app skulle dog være på vej, den afventer blot Apples godkendelse. Appen vil ikke understørre AirPlay, og da der heller ikke kommer en app til Apple TV, er den eneste mulighed reelt set, at tilslutte sin computer til TV'et.

HBO Nordic tilbyder registrering på op til 5 enheder ad gangen, men der kan kun streames til én enhed ad gangen. Far kan således ikke se en TV-serie samtidig med at sønnike ser en anden.

Som det ser ud nu, er HBO Nordic alene interessant for ejere af et nyere Samsung Smart TV. Apple TV er i kulden, og på iOS vil funktionaliteten være begrænset. Ærgerligt for initiativet fejler ikke noget.

Scroll ned for at se kommentarer