Apples produktionspartner Foxconn skulle ifølge micgadget.com have mistet en prototype på den kommende iPhone 5. Det skulle være en af de ansatte hos Foxconn, der for $3.100 har solgt prototypen til en producent af iPhone-cases. Netop denne prototype skulle være den direkte kilde, til alle de iPhone 5-cases vi har set i de sidste par måneder.

Prototypen har det dråbeformede design, der har været rygter om længe, hvor den er tykkest øverst og gradvist bliver tyndere nedefter. Det mest interessante er dog, at indmaden er som vi kender det fra iPhone 4, det vil sige en A4-chip og sammen mængde RAM. Noget kunne altså tyde på, at der alene har været tale om en design-prorotype - eller at historien bare er en and.

Producenterne af cases i Kina er dog ikke i tvivl. Der er produceret hundrede tusindevis af disse cases, så måske er den alligevel god nok.

Apple løfter sløret for alle spekulationer på tirsdag den 4. oktober, hvor de afholder presseevent.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.