Gennem de seneste 4-5 år har folkene bag Mac-programmet MacKeeper kørt en voldsom markedsføringskampagne for programmet, der reelt set er værdiløst. Via en god blanding af trusler og skræmmekampagner har de overbevist op mod en halv millioner Mac-brugere om at investere i programmet. MacKeeper har lovet at beskytte mod virus og malware samt at holde ens Mac i tiptop form. Reelt set er programmet dog selv en malware uden reel effekt. Faktisk har et af de bedste tips til nye Mac-brugere været at undlade at installere MacKeeper.

Nu har en gruppe sagsøgere så fået skovlen under de oprindelige udviklere (ZeoBIT) af MacKeeper. Sagsøgerne har anklaget ZeoBIT for blande andet falsk markedsføring, og der er nu indgået forlig i sagen på $2 millioner. Det betyder at alle (amerikanere) der har købt MacKeeper nu kan kræve penge tilbage. Det skal ske inden 30. november i år.

Som en del af forliget har sagsøgerne accepteret, at ZeoBIT ikke skal erkende at have fusket med markedsføringen. ZeoBit har i øvrigt solgt MacKeeper til firmaet Kromtech, der ikke er en del af forliget. Der er dermed ingen der siger, at Mac-brugere dermed slipper for at se mere til de agresive kampagner for MacKeeper.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.