Nogle ejere af Apples nye iPhone X klager over at skærmen ikke reagerer når det er er koldt. Med koldt menes i denne sammenhæng omkring 5 grader. Efter noget tid fungerer den normalt igen. Problemet opstår med det samme når iPhonen pludselig udsættes for kulde og altså ikke over tid i takt med at den bliver kølet af. Det er altså mere et hurtigt temperatur fald end kulden i sig selv der udløser problemet. Det indikerer at der er tale om en softwarefejl der får iPhonen til at reagere forkert på en sensor, hænge i en proces på en eller kalibrere forkert.

Ifølge Apple er de klar over problemet som vil blive løst i en kommende softwareopdatering. Apple oplyser at iPhonen generelt er designet til at blive brugt i temperaturer mellem 0 og 35 grader. I dette tilfælde opstår problemet inden i dette interval og er altså en klar fejl.

Bemærk at det ikke er alle brugere der oplever problemet.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.