I en ny patentansøgning beskriver Apple en iPhone med indbygget projektor - en såkaldt pico-projektor. En af de interessante ting i patentet, er beskrivelsen af at flere iPhones med projektor kan kombineres, så de danner et stort billede. De kan også "bare" snakke sammen så de viser forskellige billeder. Styringen kan blandt andet foregå via gestikulationer, som iPhonens kamera opfanger. Det vil gøre iPhonen til et genialt præsentationsværktøj, hvor man simpelthen bare styrer overgangen mellem slides med en håndbevægelse gennem luften. Man vil også med en håndbevægelse kunne skubbe indhold fra den ene skærm til den anden. Det kunne for eksempel være et billede.

Patentansøgningen er dateret i februar sidste år, og er langt fra det første Apple-patent, der omhandler pico-projektorer. Det, at Apple har et givent patent, betyder dog langt fra, at funktionen nogensinde havner i et fysisk produkt, så man skal ikke begynde at holde vejret, mens man venter. Lidt optimisme kan man dog godt tillade sig at have, for for nylig kom det frem, at Apple havde erhvervet sig domænet applepico.com. Det behøver selvfølgelig ikke betyde noget som helst, men det kunne også være et signal om, at Apple har mere vidtgående planer for pico-projektorer.

Kilde: Macrumors

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.