På de spritnye iMacs, er der i indstillingerne for tastaturet den samme mulighed for at oplyse tastaturet, som vi finder på Apples MacBook Pro's. Tidligere iMac's eller andre Mac's uden baggrundsbelyste tastaturer har ikke denne indstilling.

Problemet er bare, at de nye iMac's heller ikke har baggrundsbelyst tastatur. Enten har Apple altså lavet en fejl (i indstillingerne), eller også kommer der et tastatur med baggrundsbelysning på et tidspunkt. Netop baggrundsbelysningen af tastaturet er en af de ting der gør, at jeg til en hver tid vil anbefale folk at købe en MacBook Pro fremfor en almindelig MacBook uden baggrundsbelysning. Den funktion er simpelthen uundværlig. Hvis Apple på samme måde kunne lave et trådløst tastatur med baggrundsbelysning til de almindelige Macs, ville det uden tvivl blive et stort hit. Jeg savner det i hvert fald ofte.

Kilde: 9to5mac

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.