Kasper Andersen og Søren Bælum startede deres virksomhed, Phone-eksperten.dk, i december sidste år. Siden da er det gået virkelig stærkt. De er gået fra ikke at have nogle kunder, til at have folk holdende i kø foran Sørens hjem. Ideen med virksomheden kom efter at Kasper havde lært sig selv at skifte skærmen på hans iPhone. Efter at have vist kammeraterne det, kom de også straks med deres ødelagte iPhone, som Kasper også fiksede.

Kasper og Søren sad en aften og snakkede, og pludselig så de forretningsmuligheden. Et par dage efter havde drengene deres første kunde. Hun havde fundet deres hjemmeside via. google. "Det gav mega meget motivation, og vi var høje på den oplevelse i flere dage" siger Søren Bælum. De efterfølgende dage steg besøgstallet på hjemmesiden, og samtidig blev mailbakken fyldt.

Nu efter fire måneder kører virksomheden derud af. Folk kan enten sende deres iPhone, eller komme til deres værksted, og vente imens iPhonen bliver repareret. Der kommer dagligt iPhones nu som skal laves. Drengene tilbyder en kort reparations tid, så de kan sende din iPhone tilbage samme dag, som de modtager den. Man har også mulighed for at vente i bilen imens iPhonen bliver lavet, hvis man hellere ville komme personligt med den.

Drengene har nok at se til, for udover virksomheden er der et studie som skal passes. De går nemlig begge to på handelsskolen i Varde. Søren er lige startet på sit første år, og Kasper er igang med sit andet år. De glæder sig begge hver dag til skoledagen er ovre, så de kan komme hjem og tage godt imod dagens kunder. Sidste måned omsatte drengene for et større femcifret beløb, så de er ihvertfald blevet enige om det er et sjovere arbejde end det opvasker job, som kammeraterne tidligere havde.

De håber på at fremtiden vil byde på endnu flere uheldige folk, som kan kører fra værkstedet med et smil. De håber på at komme endnu mere rundt i Danmark, så alle kan få en mulighed for at få repareret deres iPhone billigt og hurtigt.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.