Google har opdateret Google Search på iPhonen med de såkaldte Google Nu-funktioner. Google selv beskriver det som: "De rigtige oplysninger på det rigtige tidspunkt". Princippet er, at man giver appen adgang til ens lokalisering, og den opdaterer så alt muligt i baggrunden. Henter kort over det område man befinder sig i, finder vejroplysninger, finder seværdigheder i nærheden etc. Ideen er at appen hele tiden er på forkant med situationen, fordi den ved hvor man befinder sig. Det kræver så til gengæld også, at man giver Google lov til at følge ens færden i det virkelige liv. For Googles stampublikum, der i forvejen har sagt farvel til privatlivet, betyder det mindre, men alle andre skal lige være klar over, hvad de siger "ja" til, inden de kaster sig ud i det.

Flere betegner Google Now som en Siri-konkurrent. Det er det givetvis også, og man kan da også søge via stemmen (dog ikke på dansk), men funktionaliteten er helt forskellig. Siri's respons er mere "intelligene", hvis man kan sige det. Til gengæld fungerer Google stemmesøgning super hurtigt, og man kan endda se opfattelsen af det man siger ord for ord. Desværre kan man ikke snakke dansk, til trods for at appen understøtter både, norsk, svensk og finsk.

Google search kan hentes gratis i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.