I denne uge fejrer Apple spil lavet af indie-udviklere. Det vil sige små uafhængige udviklere, der ikke ejes at de store spiludviklere. Lige som med indiefilm der ofte byder på masser af kvalitet og nyskabende ting, er der inden for spiludvikling en masse meget spændende uafhængige udviklere der laver virkelig gode spil.

Folk der brænder for sagen og har noget på hjerte, hvor de store ofte kun tænker på at tjene penge. Typisk er indiespillene uden in app-køb, men koster så også ofte lidt at købe.

I ugens løb er der kommet flere nye spil og flere eksisterende er sat ned i pris, så man får rigtigt meget for pengene. Følgende spil koster under kampagnen, det vil sige resten af ugen, kun 8 kroner:

- The Room Two (link)
- Roads Not Taken (link)
- Spider: Rite of the Shrouded Moon (link)
- Surgeon Simulator (link)
- Bicolor (link)
- Sorcery! 3 (link)
- Bean Dreams (link)
- Prune (link)

Apple fremhæver også et par nyt spil, som dig ikke er nedsat. Specielt Oxenfree (link) og Mushroom 11 (link) ser meget spændende ud.

Du finder alle Apples anbefalinger her: Celebrating indie games

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.