Lanceringen af iOS 8 medførte en heftig debat om, hvorvidt styresystemet kunne køre fornuftigt på de ældre enheder som iPhone 4s eller iPad 2. Nogle var meget utilfredse, mens eksempelvis jeg selv synes det fungerer fint - i hvert fald på iPad 2.

Uanset hvilken holdning man har til den sag, kan vi glæde os til frigivelsen af iOS 9. For ifølge 9to5mac er et af Apples fokusområder, at få styresystemet til at køre bedre på de gamle enheder med A5-chip som netop iPhone 4s, iPad 2 eller den originale iPad mini.

Ifølge oplysningerne har Apple bygget en grundversion af iOS 9 der kører effektivt på de gamle A5-enheder. Herefter tilføjes funktionalitet en ting ad gangen, mens det sikres at ydelsen er i orden. Hvor langt Apple er nået i processen, og hvilke funktioner der i givet fald droppes, melder historien dog intet om.

Det forventes, at iOS 9 præsenteres og frigives som beta mandag en 8. juni, når Apples årlige udviklerkonference starter.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.