Den sidste uges tid har den såkaldte GMT-fejl fået en del opmærksomhed. GMT-fejlen gør at visse personers kalendere i iOS 8 viser aftaler i GMT-tidszonen i stedet for ens lokale tidszone. Man bliver påmindet på det rette tidspunkt, men i ens kalender står aftalen det forkerte sted, hvilket i vores tilfælde vil sige et par timer for tidligt.

Det er primært folk, der har synkroniseret deres kalender med Googles eller Microsofts kalendere, der har oplevet problemet. Nogen helt klar tendens og dermed årsag, har dog ikke kunnet findes. Nu tyder noget dog på, at problemet er blevet løst. Siden løsningen ikke er sket efter en opdatering af iOS spekuleres der i, at en del af fejlen har ligget hos Google, og at de nu har rettet fejlen i deres system, så synkroniseringen optræder korrekt i kalenderen på iPhonen eller iPaden. Apple selv er dog også klar over problemet og en endelig løsning skulle være på plads i iOS 8.2.

Ifølge erfaringen kan det hjælpe at slå Google-synkroniseringen fra og til igen, for at få løst problemet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.