Apple har ændret fokus for iOS. Flere funktioner der ellers var planlagt til at komme med iOS 12 i år er nu udskudt til iOS 13 næste år. I stedet vil Apple fokusere på at gøre ydelsen bedre og hæve kvaliteten af iOS. Det skriver Axios uden at angive nærmere hvor de har deres oplysninger fra.

Ifølge mediet har Apples chef for softwareudvikling, Craig Federighi, oplyst de reviderede planer for Apples ansatte på et møde tidligere på måneden. Det vil have højeste prioritet at gøre iPhonen mere responsivt og stabil. Dermed ikke sagt at der slet ikke kommer nye funktioner i år. Det gør der, men de mere gennemgribende er udskudt, så det bliver gjort ordentligt.

Ifølge et andet medie, Bloomberg News, vil det samme gøre sig gældende for macOS, omend i mindre udstrækning. For watchOS og tvOS skulle der ikke være nogle ændringer.

Apples plan om at fokusere på kvaliteten vil formodentlig betyde at færre bugs og sikkerhedshuller slipper gennem nåleøjet til de endelige udgaver af styresystemerne. Det er i øvrigt ikke første gang Apple fokuserer på kvalitet frem for nyheder. Det samme var tilfældet med iOS 9.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.