Ønsker du mere lagerplads i din MacBook er der groft sagt to muligheder. Udskift det indbyggede drev eller tilslut et eksternt drev. Det første er ofte besværligt og dyrt, mens det andet går ud over mobiliteten.

Den nemme, billige og elegante løsning på det problem er et Nifty MiniDrive. Det er et lille Flash-drev, der kan indsættes i MacBook'ens SD-kortlæser. I modsætning til et standard SD-kort, er det dog lavet, så det ikke stikker ud, men bliver en integreret del af MacBook'en med en finish, der matcher computeren.

Genialt mikro-drev til MacBook

I alle henseender til minidrevet opføre sig som et ekstra drev, og man kan eksempelvis sætte det op til TimeMachine-sikkerhedskopier.

Nifty MiniDrive er virkelig en genial løsning på problemet med for lidt lagerplads på MacBook'en. Tilmed er det billigt og nemt at installere. Det er sådan set bare et skubbe det i porten på siden af computeren. Når først det er sat i, sidder det fast. Det falder altså ikke ud. Vil man fjerne det, skal man bruge et lille stykke værktøj, der medfølger.

Alle microSD-kort kan bruges

Når man køber Nifty MiniDrive medfølger et kort på 4GB, men alle microSD-kort kan benyttes, så man kan selv købe et større efter behov. Det er dog vigtigt at man køber et med en ordentlig hastighed.

Husk at vælge den rigtige størrelse, når du bestiller Nifty minidrive, så det passer til din MacBook, hvor portene har lidt forskellig størrelse alt efter hvilke model, man har.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.