Primate Labs, der står bag den populære GeekBench-test, har delt resultaterne fra din ny MacBooks, som Apple lancerede i sidste uge.

Den nye MacBook Air er i gennemsnit 6% hurtigere end de gamle i single core-tests. I multi core-test er den lille model 7% hurtigere og den store model 14% hurtigere end de gamle. Den hurtige af de nye McBook Air er 20-25% hurtigere end den langsomme.

For MacBook Pro's vedkommende er hastighedsforøgelsen endnu mindre. 3-7% for single core og 3-5% for multicore sammenlignet med tidligere.

Det er ikke nogen overraskelse, at de Broadwell-chips der sidder i de nye MacBooks, ikke giver større hastighedsforbedringer. Intel har primært haft fokus på, at gøre chipsne mere energieffektive end at forbedre hastigheden.

Hvordan den helt nye 12" MacBook klarer sig, ved vi først, når vi når noget tættere på lanceringen, og de første maskiner begynder at komme ud til folk.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.