Vi har omtalt iPad-etuiet fra G-form en del gange her på siden. Ikke fordi det er kønt, men fordi det er sjovt at se iPaden blive udsat for lidt af hvert. Vi har blandt andet set en iPad blive tabt fra 100 meters højde, blive ramt en en bowlingkugle samt senest at blive kørt over af en bil.

Men den vigtigste af alle test har vi endu haft til gode, nemlig den praktiske kvindetest. Lige præcis her gik grænsen for G-form. Glasset på iPaden revnede da en blogger fra zdnet under en videoblog, lod sine kone smide iPaden ud af døren. Hun var nemlig ikke klar over, at iPaden helst skal lande på den flade side og ikke på kanten. Men den landede altså på kanten, og så var halvanden meters højde altså mere end rigeligt til at etuiet ikke beskytter længere. Meget interessant at få opklaret, da man jo langt fra har nogen garanti for, at iPaden lander på den flade side, hvis man taber den.

Ikke så lidt uheldigt, når man kækt markedsfører sit etui som kunne beskytte mod hvad som helst lige fra bowlingkugler til at blive kørt over. Retfærdigvis skal det dog siges, at manden har fået tilsendt en ny iPad, og at firmaet har lovet at forbedre etuiet, så det ikke sker igen.

Som sagt blev hele optrinnet filmen, men personen var ikke skarp nok til at få selve tabet med i billedet, så det er ikke så interessant. Vil man alligevel se det, kan det ske hos zdnet. Man skal dog være forberedt på at både videoindslaget er meget lang tid om at komme til sagen.